Mit jelent a zsemle



zsemle-, vagy                       kenyérkockaÜvegesre pirítjuk a hagymát, alaposan megmossuk a cukkinit, héjasan karikára vágjuk. A burgonyával ugyanezt tesszük, hozzáadjuk a sót. Edénybe rakva felöntjük tetszőleges mennyiségű szűrt vízzel. Kb. 20 perc alatt megfő, utána rúdmixerrel pürésítjük. Íz
biokonyha/leves >>>

zsemle, 2 tojás, 1 kanál növényi margarin, 2 kanál búzacsíra, 1 csokor                       petrezselyem zöld,  só, törött bors, kukoricaliszt, tojás fehérjeA gombákat vékony lemezkékre vágjuk és az apróra vágott, vagy reszelt hagymával, petrezselyemmel egy kanál vajban puhára pároljuk. Belekeverjü
biokonyha/koret >>>

zsemlemorzsa, teljes kiőrlésű liszt, 1 ek.                       friss bazsalikom, pirospaprika, 2 ek. növ. margarin, olajVágjuk kockára a padlizsánt, majd margarinon pároljuk félig puhára. Szűrés után daráljuk le, keverjünk hozzá durvára vágott bazsalikomot, zsemlemorzsát és kevés pirospaprikát. A
biokonyha/sult >>>

zsemle,                       1 kis fej vöröshagyma, késhegynyi bors, só, 15 dkg. gomba, 1 cs. petr. zöld,                       1 dl. joghurt, 2 ek. mangalica zsírA darált húsból, az áztatott és kinyomott zsemléből, 1 tojással, kevés sóval, borssal, zsírban fonnyasztott reszelt hagymával vagdalthús
biokonyha/mangalica >>>

zsemleSzőre:Félhosszú5; MudiA mudi igazi magyar terelőkutya.Mindig éber, mozgékony, ezért alkalmas jelző kutyának is.Könnyen kezelhető, szófogadó kutya.Gazdájához, és családjához nagyon ragaszkodik.Sz&iac
animals2010/animalsworld >>>

-PICK,HERZ TÉLISZALÁMI 1KG 3990.-Ft-FRISS MALAC KARAJ 1KG 1050 998.-Ft-FRISS FALUSI CSIRKE 1KG 650 598.-Ft-FRISS CSIRKECOMB 1KG 798 698.-Ft-FRISS CSIRKEMELL 1KG 1480 890.-Ft-CSIRKEMELL FILÉ 1KG 1580 1290.-Ft-TRAPPISTA SAJT 1KG 1980 11
hus-mintabolt/akcioink >>>

zsemle 10 db-tól 10.-Ft!!!Pick,Herz téliszalámi 1kg 3990.-Ft!!!Pick diákcsemege 1db 990.-Ft!!!Friss csirkemell akció 1kg 890.-Ft!!!Friss szegedi malachús 1kg 698.-FtFriss falusi csirke 1kg  598.-FtFriss
hus-mintabolt/akcio >>>

zsemlemorzsa, konyhai fűszerek, ecet, só, konzervek, kekszek, nápolyik, mosószerek, öblítőszerek. További kínálatunkról érdeklődjön az elérhetőségeinken.

A lap tetejére

zoldike/tartos >>>

zsemlemorzsába forgatjuk és kisütjük. Angolos-ra (rare) sütés: Az egészen angolos pecsenyének csak a külső pereme sül át, a hús közepe felé haladva egyre nyersebb, a hús közepe pedig teljesen nyers, v&e
gastronomy/gasztroszotar >>>





MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>