Mit jelent a vöröshagyma



vöröshagyma, 40 g. növényi margarin, 200g. zabtejszín, borsikafû, kevés                        szerecsendió, reszelt, zsírszegény sajt (elhagyható), metélõ hagymaA pattogtatott amarántot a zöldséglevesben 10 pecig alacsony lángon fõzzük. Ezalatt a meghámozott hagymát és a megpucolt zöldhagymát karik
biokonyha/leves >>>

vöröshagyma, 3 teljesõrlésû lisztbõl, élesztõ nélkül                      készült  zsemle, 2 tojás, 1 kanál növényi margarin, 2 kanál búzacsíra, 1 csokor                       petrezselyem zöld,  só, törött bors, kukoricaliszt, tojás fehérjeA gombákat vékony lemezkékre vágjuk és az apróra vágott, va
biokonyha/koret >>>

vöröshagyma, bazsalikom,                        pirospaprika, 2 db. babérlevél, bio mustár, vagy õrölt mustármag, olívaolaj,                        2-3 medvehagyma levélA lencsét babérlevéllel puhára fõzzük, a szeletelt répát megpároljuk, az apróra vágott pritamint olajon megdinszteljük. A hagymát a
biokonyha/pastetom >>>

vöröshagyma, 10 dkg. zabpehely,                       3 ek. bármilyen teljes kiõrlésû liszt, 2 ek. búzakeményítõ, õrölt kömény,                       majoránna, borsikafû, bazsalikom, 2-3 gerezd fokhagyma, 2 cs. petr. zöld, olajOlajon megfuttatjuk a hagymát, majd rászórjuk a fûszereket és a zúzott f
biokonyha/sult >>>

vöröshagyma, késhegynyi bors, só, 15 dkg. gomba, 1 cs. petr. zöld,                       1 dl. joghurt, 2 ek. mangalica zsírA darált húsból, az áztatott és kinyomott zsemlébõl, 1 tojással, kevés sóval, borssal, zsírban fonnyasztott reszelt hagymával vagdalthúst készítünk, pogácsákat formálunk belõle
biokonyha/mangalica >>>

vöröshagyma,
1 dl barackpálinka,
8 db sárgabarack,
2 dl száraz fehérbor,
késhegynyi õrölt babérlevél,
ízlés szerint só és törött bors

Elkészítés:
A füstölt szalonnát nagyon apró kockákra vágom, a zsírját kiolvasztom. Megfonnyasztom rajta a megtisztított és apróra metélt vöröshagymát. A megm
umargareta/receptek >>>

vöröshagyma- 2 db csípõs paprika- 1 evõkanál majoránna Kuktába tesszüka húsokat, ráöntjük a vizet (lepje el), majd lassan 3-4 órát fõzzük. Ha felforrt leszedjük a habját és befûszerezzük. Mikor jó puha a hús levesszük a tûzrõl és fél órát pihentetjük, hûtjük. Utána kivesszük a húst, szétrakjuk tá
szoszke49/egeszsegunk_erdekeben >>>

vöröshagyma, zöldséglevek, petrezselyem, nyers spenót, brokkoli, fokhagyma okra, zöldbab, cukorrpéa, zeller, fejes saláta, cukkini, édesburgonya, szentjánoskeny répa, paradicsom, nyers kukorica, gomba, káposzta, borsó, krumplihéj, olívabogyó, szójabab, tofu HÜVELYESEK,
szoszke49/egeszseg_lap2 >>>

vöröshagyma 1.5 bögre felaprított zellerszár 2 tk szárnyas fûszerkeverék 1 tk kakukkfû fél th rozmaring negyed tk só negyed tk bors 1 bögre vörös áfonya (aszalt is jó) 1 ek cukor háromnegyed bögre csirke alaplé (kockából is jó) 3.6-4.5 kilós egész pulyka friss petrezselyemMelegítsük elõ a sütõt 190
szoszke49/karacsony >>>





MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>