Mit jelent a puha



puha talpú cipő nemcsak a bőrkeményedések kialakulását akadályozza meg, mindenféle sérüléstől, vízhólyagoktól is védi az érzékeny lábat.  Természetesen a bőrkemény
julcsimukorom/pedikur >>>

Levesek Cukkini leves: Hozzávalók: 4 db. kb. 20cm-es cukkini, 4 db. újburgonya héjastól (csak, ha bio!!!), ízlés                       szerint só, 1 db. közepes hagyma, olívaolaj, pirított teljesőrlésű zsemle-, vagy                       kenyérkockaÜvegesre pirítjuk a hagymát, alaposan megmossuk a c
biokonyha/leves >>>

Köretek Kölesganca: Régebben böjti étel volt. A megmosott kölest fedő alatt,szűrt, tisztított vízben , sóval, borsikafűvel, szerecsendióval puhára párolták. Annyi teljesőrlésű liszttel keverték el, amennyit felvett. Folyamatos keverés mellett addig főzték, míg el nem vált az edény falától. Forró, ol
biokonyha/koret >>>

Hűtő: – minimum havonta takarítsuk- az ételeket mindig lefedve tegyük be- várjuk meg, míg az étel teljesen kihűl- a fagyasztott ételt a hűtőben engedjük ki, így megakadályozzuk az étel megromlását,   megakadályozzuk a baktériumok növekedését Húsvásárlás: – nagyon ügyeljünk a frissességre, óvakodjunk
biokonyha/tanacsok >>>

Szendvicskrémek, pástétomok  Köles szendvicskrém:Hozzávalók: 25 dkg tehéntúró, vagy gomolyatúró, 5 dkg. köles, 2 dl. kefir, só, őrölt                           köménymag, 1 nagy csokor petrezselyem zöld, 6 medvehagyma levélA kölest megmossuk, fél liter sós vízben megfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. A t
biokonyha/pastetom >>>

Sültek, feltétek: Bulgurlabdák: Hozzávalók: 1 csésze bulgur, ½ cs. búzacsíra, fél fej hagyma, 1-1 ek. majoránna, főtt zeller,                        oregano, bazsalikom, 2 ek. kurkuma, 2 ek. felaprított petr. zöld., 2-3 gerezd                        áttört fokhagyma, olajA bulgurt kurkumás vízb
biokonyha/sult >>>

puha, bársonyos. Szaporítani úgy lehet, hogy a növényt kisebb darabokra vágjuk. Ilyenkor még szabálytalan alakúak, de egy idő után ezek is felveszik a gömb alakot. Türelmesnek kell lennünk, mert nagyon lassan nőnek. E
akvaristakklubja/novenyek >>>

puha vaj, 3 ek kukoricaliszt, 3 ek cukor: kever, nyomkod a tepsibe, 180 fokon 30 percRépa párolva: 3 ek citromlé, gyömbérpor, 4 ek vaj, répára teszem ezt a keveréket, letakarom fóliával, sütőbe teszem Borsó: fél k
tulipan/receptek >>>

puha, illata kellemes illatú.MEZEI SZEGFűGOMBA  Öves helyen szinte mindenhol, réten, legelőn, ritkás erdőszélen, kora tavasztól késő őszig, gyakran boszorkánykörökben megjelenő legtöbbet gyűjtött gyakori ehető gombafaj. Kalapja apró 2-7 cm. fiatalon púpos, majd ellaposodó, széle rendszerint hullámos
gombakalauz/eheto_gombak >>>





MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>