Mit jelent a petrezselyem



petrezselyem zöld, 2 fej csiperkegomba, kb.20 dkg. zöldborsó, diónyi friss                      gyömbér, borsikafű, sáfrányos szeklice, vega-mix, só, szerecsendióEgy vas lábosba, vagy wokba feltesszük az alaposan megtisztított, megmosott aprólékot olaj, zsiradék nélkül. Takaréklángon, fedő alatt hag
biokonyha/leves >>>

petrezselyem levél, bazsalikom, olajA kiválogatott hajdinát előbb olajon megpirítjuk, majd annyi tisztított, szűrt vízben, amennyi éppen ellepi, megfőzzük. Megfűszerezzük bazsalikommal, beletesszük a megtisztított, lereszelt zöldségeket, egy tojást, majd annyi hajdinalisztet, hogy formázható legyen.
biokonyha/koret >>>

petrezselyem zöld, 6 medvehagyma levélA kölest megmossuk, fél liter sós vízben megfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. A túrót villával összetörjük, apróra vágott petrezselyemmel, medvehagymával, őrölt köménnyel, kefirrel és a kölessel összedolgozzuk.Tipp: tehetünk bele pirospaprikát is, így íze, színe sem
biokonyha/pastetom >>>

petrezselyem, 1-2 gerezd                     fokhagyma, olaj  Nyomkodjuk szét a tofut villával, adjuk hozzá az áttört fokhagymát, majd keverjük össze a rizzsel és a többi hozzávalóval. Nedves kézzel formáljunk belőle pogácsákat és süssük kevés olajon ropogósra.Tipp: Ételallergiában, candidában szenv
biokonyha/sult >>>

petrezselyem és cékla biovetőmagot vásároltunk. A szántóföldi vetés május 5-én a sütőtökkel kezdődött, majd 12-én következtek az egyéb bio – és saját kabakosmagok (csillagtök, din
ketkuvik/kronika_archivum >>>

 
gastronomy/gyogyitofuszerek >>>

petrezselyemmel,majd belekeverjük az olvasztott vajat.Ízesítjük.Hűtőszekrényben pihentetjük,kb. 1-2órát,azután gombócokat formázunk belőle,primőr zöldségekkel fogyasztjuk. Kitűnő előétel.  Padlizsán
gastronomy2/hidegeloetelek >>>

petrezselyemben, parajban, sárgarépában, barackban található meg.
gastronomy/vitaminok >>>

petrezselyemgyökér ,30 dkg csirkemell, 30 dkg csirkemáj, 2 dl főzőtejszín, 2 dl tejföl ,1 teáskanál citromlé, 2 nagyobb fej vöröshagyma, olaj, só, fehér bors, tárkony esetleg egy húsleveskocka vagy előzőleg f&e
gastronomy2/levesek >>>





MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>