Mit jelent a parmezán



parmezán, 1 kisebb póréA póréhagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk, kevés növényi margarinon megfuttatjuk, hozzáadjuk a vékony szeletekre vágott gombát és addig hagyjuk dinsztelõdni, míg a levét elfövi. Közben a riszt enyhén megpirítjuk, de nem hagyjuk, hogy a rizsszemek megbarnuljanak. Apránként, ál
biokonyha/koret >>>

parmezán sajtot reszelünk  Egyéb praktikus tanácsok: -a fõzés végeztével gyorsan hûtsük le az ételt; lapos edénybe téve, gyorsabban kihûl-tárolásnál kerüljük a fémedényt; üveg, mûanyag, kerámia a legideálisabb-húst tartalmazó leves fõzésekor a sózást csak két óra fõzés után tegyük, így több ízanyag 
biokonyha/tanacsok >>>

parmezánA medvehagyma leveleket nagyon apróra vágjuk a bazsalikommal együtt, majd a fenyõmaggal, fokhagymával és a reszelt parmezánnal mozsárban finom krémmé keverjük. Apránként hozzáadagolunk 2 evõkanálnyi olívaolajat is, illetve annyit, amennyinél kenhetõ, lágy masszát kapunk.Tipp:A medvehagyma fo
biokonyha/pastetom >>>

 Sajtos aprósütemény recept Sajtos aprósütemény receptHozzávalók kb. 80 darabhoz:115 g liszt,1/2 tk. só,1/2 tk. Cayenne-bors,1/2 tk. száraz mustár,115 g vaj,50 g reszelt Cheddar sajt,50 g reszelt Gruyeres sajt,1 toj&a
sarok-abc/partifogas >>>





MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>