Mit jelent a marcipán



marcipán.
Elkészítés:Egy lábasba teszünk 50 dkg cukrot és 10 evôkanál vizet. Folyamatos keverés közben a forrástól számítva 8 percig fôzzük. Közben 6-7 perc után tányérra teszünk egy kanál masszát, és gyorsan elsimítjuk: ha sûrûsödik és keményedik, akkor elkészült a massza.
karacsony1/szaloncukor >>>

                                                  
szandi-torta/tortak >>>

Foximaxi

Góliát&Mancs

Lujzi

Marcipán

Jerry

Bijou

Szotyi

Málna

Lego

Szimi

Mogyo

Zokni

Alfa kutyaiskola

Lui

F
mogyorofoxi/linkek >>>

marcipánmassza
3 dkg porcukor

Elkészítés:
A sütőt közepes lángra (180 °C; légkeveréses sütőben 165 °C) előmelegítjük. A tojások sárgáját az őrölt fahéjjal, a pálinkával meg 2 evőkanál vízzel habosra keverjük. A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük. A lisztet a kakaóporral meg a sütőporr
umargareta/receptek >>>

Vidd az egeret a kép fölé és megismerheted a pónik tulajdonságait versbe szedve! A verseket Reményi Imre írta. Köszönet érte!(Az oldal folyamatos szerkesztés alatt áll, készül a többi pónir&o
ponitanya/ponik_es_versek >>>





MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>