Mit jelent a lekvár



  Bejgli(makos es dios, tradicionalis karacsonyi finomsag)  Hokifli  Kepviselo fank  Zserbo   Kalacs(sos valtozatban is)  Piskota tekercs(3 fele lekvarral, custard kremmel)   Mezes kremes     
szillakonyha/edes_sutemenyek >>>

lekvár:300/ft
Sárgaborsó:220/ft
Tarkabab:220/ft-
WC papír 4db :150/ft-
WC papír 8db:250/ft-

Gyufa: 80/ft-
Gyufa extra hoszú:120/ft
Gabó szörp,2-L:250/ft-
Sky light classic izzó:75w-100w :60/db
Kristálycukor:220 Ft/kg
Finomliszt:135 Ft/kgÕrölt kávé:1250 Ft/kg
Étolaj:450 Ft/liter
Rizs:3
zoldike/tartos >>>

szilvalekvar/kepek >>>

lekvárt rakjunk a közepébe,hadd kerüljön a bendõnkbe! Lévay Erzsébet: Farsangi fánkFánkom, fánkom,szalagos fánkom,de jólesiktégedet látnom!Hát még, hogyhaillatod érzem,bolondulokérted egészen!Szép vagy, jó vagy,ó, de szeretlek-éppen ezértmenten megeszlek!Pálfalvi Nándor: FarsangTáncra, táncra kislá
mate/farsang >>>

lekvár készül, de frissen is használhatjuk szörpnek készítve vízzel, vagy más gyümölccsel együtt. Gyógyhatása: Egész évben használatos, mint tea keverékek, frissítõnek, vagy gyógyteának. Hat a légutakra vértisztító és vesetisztító. Reumás bántalmak ellen, lázcsillapítóul, vizelethajtó. A bodzavirág
vitalionnal/hri_vitalion_hatasa_a_szervezetre >>>

lekvár;
a forma kikenéséhez: vaj, porcukor;
a tálaláshoz: tejszínhab.

Elkészétés:
A szilvát kimagozzuk, a felét összeturmixoljuk, a másik felét kis kockákra vágjuk. A vajat felhevítjük, s megizzasztjuk rajta a lisztet. Állandó keverés közben hozzáöntjük a vaníliás-fahéjas forró tejet, majd 4
umargareta/receptek >>>

lekvárok és a zsiradékok elvileg szabadabban fogyaszthatóak, ugyanakkor ezek az egészséges táplálkozás ajánlásainak megfelelõen túlzott mennyiségben nem javasolt. Ez igaz a kakaó, kávé, tea fogyasztására is: fogyasztásuk elsõsorban csak élvezetet jelent számunkra, hasznuk csak korlátozott
szoszke49/egeszseg_lap2 >>>

lekvárral megkenve összeragasztunk. Karácsonyi fatörzsHozzávalók:1 db üres piskótatekercs 4 ek. lekvár(én meggyet szoktam hsználni) 5 dkg mazsola 10 dkg porcukor 4 db tojás sárgája 10 dkg étcsokoládé 1 db narancs 25 dkg margarin 1 tasak vaníliás cukor 3 ek. rum(vagy aroma) 5 dkg dióElkészítés:A pisk
kereszteny/recept >>>

 Köszönöm, hogy ellátogattál hozzám :)Köszönöm a lehetõséget, hogy megoszthatom Veled gondolataimat, érzéseimet, kételyeimet…. mindent ami ÉN vagyok!Ezen az oldalon írásaimat találod.&Ia
lelekvarazs/kezdooldal >>>





MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>