Mit jelent a lábos



lábosba, vagy wokba feltesszük az alaposan megtisztított, megmosott aprólékot olaj, zsiradék nélkül. Takaréklángon, fedõ alatt hagyjuk, hogy a hús kiengedje saját levét. Miután valamennyi levet engedett, hozzáadjuk a megtisztított, felaprított zöldségeket, petrezselyem zöldet. A gyömbért érdemes sze
biokonyha/leves >>>

lábost rázogassuk!! Mangalicaborda franciásan:Hozzávalók: 1,40 kg. mangalicakaraj, só, bors, 10 dkg. kukoricaliszt, 2 kg. burgonya,                       20 dkg. mangalica zsír, 30 dkg. vöröshagyma, 1 cs. petr. zöld, 15 dkg. sajt,                       vaj, 1 l. húslevesA bordákat elõsütjük, a megti
biokonyha/mangalica >>>

Normal
0
21

alphabet/retro56a >>>

lábosban, mikróban melegítve készíthetjük el kedvencüknek. A görények szeretik lével együtt enni a húst. Öntsünk a húshoz egy kis vizet, keverjük meg és máris tálalható a finomság!

Vissza az oldal tetejére

Zöldségek, gyümölcsök:

A görény obligát húsevõ, vagyis nincs szüksége zöldségre é
polihisztor/goreny >>>

lábosba, amelyben könnyen elférnek egymás mellett. Ízesítésül melléjük dobjuk a megpucolt, de egészben hagyott fokhagyma-gerezdeket és a friss kakukkfûágakat, aztán összekeverjük a pálinkát a vízzel, és ráöntjük a combokra.
Elérkeztünk a lényeghez: a combok lassú, rotyogós, illatos megpárolásához.
umargareta/receptek >>>

    Néhány fotó a munkáimról:                                        
tattoocortez/elerhetosegek >>>

lábosban olvasszuk fel a vajat, szórjuk bele a zellert és a hagymát, pároljuk8 percig. Vegyük le a tûzrõl. Adjuk hozzá a kenyérkockákat, a fûszerkeveréket, kakukkfüvet, rozmaringot, sót és borsot.. Egy kis tálban adjuk az áfonyához a cukrot, majd adjuk a zöldséges keverékhez.  Adjuk hozzá az al
szoszke49/karacsony >>>





MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>