Mit jelent a karfiol



karfiol, 2 élesztõ nélküli, teljesõrlésû zsemle, kis fej vöröshagyma,                        4 dkg. növényi margarin, 2 tojás, 1 dl. szójajoghurt, só, 3 kanál kukoricaliszt,                        3 kanál búzacsíraA karfiolt puhára fõzzük, szitán lecsurgatjuk. A margarinban halványra pirítunk egy fe
biokonyha/koret >>>

karfiol, kelkáposzta) fõzésekor a fõzõvízbe csöpögtessünk egy  kevés ecetet-a hal sütésekor a halszag is csökkenthetõ, ha bundázáskor a lisztbe parmezán sajtot reszelünk  Egyéb praktikus tanácsok: -a fõzés végeztével gyorsan hûtsük le az ételt; lapos edénybe téve, gyorsabban kihûl-tárolásnál kerüljü
biokonyha/tanacsok >>>

karfiol, 1 bio, héjában fõtt burgonya, 1 fej vöröshagyma, 1dl. olívaolaj,                      majoránna, vagy borsikafû, sóA karfiolt megfõzzük és összenyomkodjuk a fõtt burgonyával. A hagymát megdinszteljük és a fûszerekkel együtt hozzákeverjük a karfiolhoz és burgonyához, ízlés szerint megsózzuk,
biokonyha/pastetom >>>

karfiol, 3 ek. teljes kiõrlésû liszt, 2 ek. lenmagliszt, majoránna, 2 gerezd                      fokhagyma, zsemlemorzsa, vagy búzacsíra, növényi margarinA karfiolt puhára fõzzük és villával összetörjük. Összedolgozzuk a lisztekkel és a fûszerekkel, majd kikent, zsemlemorzsával, vagy csírával meghi
biokonyha/sult >>>

karfiolrózsák. Vettem két-három szelet paradicsomot, aztán továbbadtam a tálat, s vártam, mikor jön a vacsora. Nem jött. Marie-France jól megrakta az ura meg a gyerekek tányérját paradicsommal és kar
csimaria/barackvirag_3_1_ >>>

karfiol, fejes saláta.További készletünkrõl érdeklõdjön az elérhetõségeinken

A lap tetejére

zoldike/zoldseg >>>

karfiol mellé.

Másnap délelõtt vendégek érkeztek. Nicole, a négygyermekes
"szomszédasszony" (õ lakott hozzánk a legközelebb, egy kilométerre, a
város irányában), és Lucile, a barátnõje. Külsõre tökéletes ellentétei voltak
egymásnak. Nicole fekete hajú, kreolbõrû, örökké nevetõ és nev
csimaria/barackvirag_3_2_ >>>

karfiol, 15 dkg zöldborsó, 3 gerezd fokhagyma, 1 zöldpaprika, 1 paradicsom, 1 csomó petrezselyemzöld, só, kb. 30 szem bors, darabka gyömbér. Elkészítés:A tyúkhúst  hideg vízben felteszem fõni. Mikor felfor
gastronomy2/levesek >>>

karfiol, 40-45 deka gomba (ebbõl 25 dkg  laskagomba ,vagy süngomba igazán jó ízt ad neki), petrezselyemzöld, kakukkfû, rozmaring, zsálya, bors,6 gerezd fokhagyma, só,vegetaElkészítés: a marhafarkat sütõben megpirítjuk
gastronomy2/osimagyar >>>





MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>