Mit jelent a hurka



hurka vékony, sütés előtt mártsuk forró vízbe, majd lassan, fokozatosan melegítve   süssük; a vastag hurkát viszont előbb kenjük be hideg zsírral és így tegyük be a nem túl forró   sütőbe; ha már felmelegedett, nagyobb tűzön süssük tovább, közben saját zsírjával locsoljuk,   így a hurka nem repedezi
biokonyha/tanacsok >>>

hurka (51:40)     Moskow (62:161)     losi (21:140)     luazgaz (177:107)     Teo_Shayne (92:27)     balazskona (166:32)     Vadlo (21:135)   
vadaszklan/tagok_vadaszok >>>

hurkaféléket) Adagolás: Az elkészített ételt a kívánt fogyasztási egységekre osztjuk. Pl. az egyben sült húsokat szeleteljük. Az adagolás célja az egységes és egyenletes elosztás
gastronomy/gasztroszotar >>>

 Vitaminok                
gastronomy/vitaminok >>>

Disznóvágás Mindenki számára elérhetően-Szeretne részese lenni egy vidám hangulatú disznóvágásnak?-Szeretné az otthoni fagyasztóládát kedvező áron feltölteni?Legyen a vendégünk!Novembertől – márciusig   előre  egyeztetett   időpontban,  Üdülőházunkban   disznótoros hétvégeket  szervezünk.   A
gyulatanya/disznovagas >>>

hurkatöltő volt a jeled. . az első legódból is disznóólat építettél. . a fagyit is bicskával eszed. . disznópörzsölővel szárítod a hajad. . a hátadra is búzatábla van tetováltatva.
dkrmindenamicsaj/vicces_idezetek >>>

hurkatöltő-vel. Így nyersen sültkolbászként is nagyon finom, de fel is füstöltethetjük. Hurka 1-1,5 kg hagymát zsírban megdinsztelünk, 1,5-2 kg rizs (ezt előre puhára főzzük),1 kg máj, 1-2 kg bőrke, 1,5 kg tüdő,
jukagobelin/fozocske >>>

hurka frissen sütve. Mindezek mellé igen jó az eczetben eltett vörös, paprikás káposzta. Végül tepertős pogácsát és kocsonyát szoktak feltálalni. Egy nagy tál szőllő, alma és sült gesztenye
gastronomy3/disznotorrol >>>

hurka Szarvasmarha vékonybelét alaposan levakarjuk és sóval bő vizben kimossuk.Ekkor hig tejbegrizt főzünk, amelyet sóval, borssal és petrezselyemzölddel fűszerezünk és a bélbe töltjük.A hurka végeit bekö
gastronomy3/szekelyreceptek >>>





MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>