Mit jelent a gerezd



gerezd fokhagyma, vega-mix   A bulgurt kevés olajon enyhén megpirítjuk, majd 2x-es mennyiségû vízzel felengedjük, fûszerezzük és hozzáadjuk a fokhagymát is. Ha a vizét elfõtte, levesszük a tûzrõl, de fedõ alatt még hagyjuk fél órát pihenni.Tipp: A bulgur egy durumbúza-töret, így fokhagymásan elkészí
biokonyha/koret >>>

gerezd fokhagyma, 1 kk. római                       kömény,  garam massala, gyömbér, kurkuma, koriander, olívaolajA vöröslencsét 1-2 órára beáztatjuk. A hagymát és fokhagymát megpirítjuk olajban, majd rátesszük a lencsét és felöntjük vízzel. Készre fõzzük, a végén befûszerezzük és átturmixoljuk.  Ti
biokonyha/pastetom >>>

gerezd                        áttört fokhagyma, olajA bulgurt kurkumás vízben megfõzzük, leszûrjük, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és a fûszereket. A bulgurt egy kicsit szét kell fõzni a megfelelõ állaghoz, ha pergõs marad, nem áll össze a formázás során. Kis golyócskákat formálunk belõle, megf
biokonyha/sult >>>

gerezd fokhagymaAz oldalast alaposan megmosom, akkora darabokra vágom, amekkora a tepsim hossza, a hagymát felkarikázom, a fokhagymát szintén.Az oldalast egymás mellé helyezem a tepsiben, megtûzdelem a fokhagymadarabokkal. A lehelet vékonyra vágott mangalicaszalonnát a húsra rakom úgy, hogy teljesen
biokonyha/mangalica >>>

gerezd fokhagyma1 teáskanál pirospaprikasóolajElkészítés:A kölest kevés olajon megpirítjuk, majd felöntjük kétszeres mennyiségû sós vízzel. Felforraljuk, majd fedõ alatt, kis lángon megpá
tulipan/receptek >>>

gerezdet találunk, közepükön egy-egy maggal. A mangosztán húsa bõ levû, édeskésen savanyú. A termés sokoldalúan felhasználható. Még az értéktelennek tûnõ, vastag terméshéjat is
mandurainfo/durien_mangostan_acai_blueberry >>>

gerezd fokhagymalegalább 5 féle fûszer, lehet fûszerkeverék isfahéjvegeta, só1 pohár tejszínElkészítés:A pulyka szeleteket tejbe megáztatom, a fokhagyma gerezdekkel együtt, kb fél óráig.Közben
eletut/gasztronomia >>>

gerezd fokhagyma, 1 ek ketchup, 1 kk mustár, 1 mk õrölt feketebors, 1/2 ek fûszerpaprika, 1/2 mk só, 1cl konyak.ElkészítésAz alapanyagokat jó alaposan összekeverjük,kicsit hûtõben érleljük.   Marinált
gastronomy2/hidegeloetelek >>>

gerezd fokhagyma, 2-3 ek házipaprika, 1 zöldpaprika, 1 paradicsom, 1 cseresznyepaprika, 1 kg burgonya, 1 zellerlevél, 1 sárgarépa, 1 zöldség, köménymag, só, csipetke egy tojásból. Elkészítés:A szalonn
gastronomy2/levesek >>>





MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>