Mit jelent a galuska



galuskatésztát lehetõleg fele-fele arányban teljesõrlésû- és finomõrlésû tönköly réteslisztbõl készítsük, mert abból a kifõtt galuska könnyû és ízletes lesz-a liszthez és tojáshoz csak annyi vizet adjunk, hogy könnyen elkeverhetõ legyen-a tésztát ne dolgozzuk ki túlságosan, inkább pihentessük-a galu
biokonyha/tanacsok >>>

galuska                           Esküvõi ajánlataink  1. Menü      3000 Ft     &nb
bojtarcsarda/bankett >>>

galuskatésztával összedolgozott ízesített kenyérkockákat kaptunk,amit  belecsomagolunk foolpack-ba,hengeres formában,majdaz egészet alufoliába,közepesen megszorítjuk és enyhén sós vízben
gastronomy2/koretek >>>

galuska keménységõ tésztává szaggatom. Lobogó sós vízben kb 10 percig fõzöm. Onnét kivéve leszûröm, a kisütött szalonnazsírra szedem, megszórom juhtúróval, meghin
gastronomy2/tesztak >>>

galuska   Négy deka vajat dörzsölj el habzásig, és üssbele négy tojást, adj hozzá négy kanál tejfelt, egy kis sót, és annyi lisztet,hogy elég kemény legyen.Forralj fel egy liter tejet, rakd b
gastronomy3/100evesszakacskonyv2 >>>

galuska, húsleves, karfiol, gomba, zöldborsó, vajbab,tojás leves, brokkolikrém leves)  400-500  Húsos levesek   (babgulyás, gulyásleves, palóc leves,bakonyi betyár leves)  550-650  Fõzelékek &nb
mamm/etkezde_pizzeria >>>

Mai napi készétel kínálatunkról kérjük érdeklõdjön telefonon mivel lefogyás alapján változik kínálatunk
Állandó ételeink:

Babgulyás
Fasírt
Gyros tál
Nyárs hús
Rántott szelet
Rántott gomba
Rántott cukkini
Rántott camembert áfonyával
Rántott karfiol
Cigánypecsenye
Gordon-Blue
Óvári sze
mamm/kinalatunk >>>

galuskaleves Rakott burgonya, savanyúság16.PéntekFokhagymásmetélt  Rántott szelet, rizi-bizi, savanyúság  A napi menü ajánlatunkon kívül van lehetõség „B”menü választás&aac
heketterem/menu >>>

galuska, ilyenkor a legszokottabb tészta, azután egy nagy tál friss sült kolbász, ez után megint egy másik tál tüdõs és véres hurka frissen sütve. Mindezek mellé igen jó az eczetben eltett vörös,
gastronomy3/disznotorrol >>>





MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>