Mit jelent a gallér



 Üdvözöllek az oldalamon! Érezd jól magad,nézelõdj  kedvedre és ha valami megtetszik,nyugodtan vidd el! Hasznos  linkeket a "linkes oldal"-on találsz"   **         &nbs
vicus61/vegyes >>>

function makeArray0() { this.length=makeArray0.arguments.length; for (i = 0; iA mai dátum: “+magyarit(adatum)+”, a pontos idõ: “+ido()+””);  Sziasztok. Amint látjátok,az oldal , Justin Bieber-el foglalkozik.Imádom! Ezért megprobálok minden infót , összegyüjteni rola.A magam , és a t
justinbieber17/fooldal >>>

Santorini         Bora Bora sziget          Seychelles-szigetek          Húsvét-sziget          Niagara-vízesés      Agana-öböl     
kmutil/latnivalok >>>

MÁV Rt.  gyûjtemények Képek V43-2304 V43-3187 V43-3347 V43-3239 V46-058 A 8023-as személy a 3.vágyányról azonnal indul! Kérjük fejezzék be a beszállást!!!  
kriszi94/mav >>>

Levesek Cukkini leves: Hozzávalók: 4 db. kb. 20cm-es cukkini, 4 db. újburgonya héjastól (csak, ha bio!!!), ízlés                       szerint só, 1 db. közepes hagyma, olívaolaj, pirított teljesõrlésû zsemle-, vagy                       kenyérkockaÜvegesre pirítjuk a hagymát, alaposan megmossuk a c
biokonyha/leves >>>

Köretek Kölesganca: Régebben böjti étel volt. A megmosott kölest fedõ alatt,szûrt, tisztított vízben , sóval, borsikafûvel, szerecsendióval puhára párolták. Annyi teljesõrlésû liszttel keverték el, amennyit felvett. Folyamatos keverés mellett addig fõzték, míg el nem vált az edény falától. Forró, ol
biokonyha/koret >>>

Hûtõ: – minimum havonta takarítsuk- az ételeket mindig lefedve tegyük be- várjuk meg, míg az étel teljesen kihûl- a fagyasztott ételt a hûtõben engedjük ki, így megakadályozzuk az étel megromlását,   megakadályozzuk a baktériumok növekedését Húsvásárlás: – nagyon ügyeljünk a frissességre, óvakodjunk
biokonyha/tanacsok >>>

Szendvicskrémek, pástétomok  Köles szendvicskrém:Hozzávalók: 25 dkg tehéntúró, vagy gomolyatúró, 5 dkg. köles, 2 dl. kefir, só, õrölt                           köménymag, 1 nagy csokor petrezselyem zöld, 6 medvehagyma levélA kölest megmossuk, fél liter sós vízben megfõzzük, majd hagyjuk kihûlni. A t
biokonyha/pastetom >>>

Sültek, feltétek: Bulgurlabdák: Hozzávalók: 1 csésze bulgur, ½ cs. búzacsíra, fél fej hagyma, 1-1 ek. majoránna, fõtt zeller,                        oregano, bazsalikom, 2 ek. kurkuma, 2 ek. felaprított petr. zöld., 2-3 gerezd                        áttört fokhagyma, olajA bulgurt kurkumás vízb
biokonyha/sult >>>





MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>