Mit jelent a csomp



csompürét, meghintjük néhány csepp citromlével és egy kevés sóval. Fedõ alatt, mérsékelt tûzön, saját levében puhára pároljuk. Egy nagyobb edényben, a maradék 2 ev&oti
gastronomy2/levesek >>>

csompüré.só,fehérbors,vagy citrombors,5db bazsalikomlevélElkészítés:(ezt az ételt csak frissen,pár perc alatt készítsük,mert elveszíti élvezeti értékét)a rákfarkokr&oacute
gastronomy2/halak >>>

csompüré, 2 dkg liszt. Elkészítés:A jércéket alaposan megmosom és a nyakánál a bõre alá nyúlva (a melleknél és a combok- nál is) azt óvatosan felszúrom. Kiolvasztom az apr&oacu
gastronomy2/csirkeetelek >>>

csompüré,só,bors,szerecsendió,15dkg.liszt,3db padlizsán,10dkg reszelt sajt,15dkg v.hagyma,1.5l olajElkészítés: Pároljuk aranysárgára az apróra vagdalt hagymát olajban és sóval, borssal ízes&
gastronomy2/juh >>>

csompüré, bors, babérlevél, 1 dl száraz fehérbor, 2 ek. vágott petrezselyemzöld. Elkészítés:A fodrot többször váltott vízben kiáztatjuk, majd félórai fõzés után
gastronomy2/marha >>>

csompüré, 2 dkg liszt. Elkészítés:A jércéket alaposan megmosom és a nyakánál a bõre alá nyúlva (a melleknél és a combok- nál is) azt óvatosan felszúrom. Kiolvasztom az apr&oacu
gastronomy2/osimagyar >>>

csompüré, 1 húsleveskocka, 30 dkg zöldpaprika, sö,1 csokor metélõhagyma (snidling). Elkészítés:Az apróra vágott szalonnát kiolvasztjuk, a megvagdalt vöröshagymát megpirítjuk rajta, a paradicsomp&uum
gastronomy2/fozelekek >>>

csompüré.só,fehérbors,vagy citrombors,5db bazsalikomlevélElkészítés:(ezt az ételt csak frissen,pár perc alatt készítsük,mert elveszíti élvezeti értékét)a rákfarkokr&oacute
gastronomy2/egyszeruetelek >>>

csompüré,2ek. liszt, húsok sütésébõl visszamaradt szaft,fokhagyma,só,bors,5cl fehérbor.Elkészítés:kevés olajon a paradicsompürét szinte már sötétbarnára pirítunk,félreh
gastronomy2/martasok >>>





MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>