Mit jelent a csép



Normal 0 21  Könyvtervezeteimnek kiadót keresek   AZ ÁLTALAM ISMERT 13 FÉLE BIOLÓGIKUS TALAJMÜVELÉSI FORMA BEMUTATÁSA.  Tartalomjegyzék: Az élelmiszer és a biológikus talajművel&e
ba/konyvtervezeteimnek_kiadot_keresek >>>

e-mail:)kiraly4750@gmail.com                                       Termékek Hatáskör Szerint A-N.Allergia, asztma:- Biosa Flora – Crystal SPA fürdősó- FlaVitamin
flavinkiraly/vitamin_antioxidans_nano_gold >>>

                                   TERMÉKEK Jó hír. Léteznek olyan termékek, melyek: kiz&aa
tisztatermek/termekek >>>

Mandura a királyok itala  Szeretném elmondani, hogy 18 éve allergiás vagyok elég sok mindenre. Sajnos az allergiámtól már az asztma is kialakult. Az évnek ebben az időszakában (augusztustól-novemberig) c
startoljinfo/termek_tapasztalatok >>>

Levesek Cukkini leves: Hozzávalók: 4 db. kb. 20cm-es cukkini, 4 db. újburgonya héjastól (csak, ha bio!!!), ízlés                       szerint só, 1 db. közepes hagyma, olívaolaj, pirított teljesőrlésű zsemle-, vagy                       kenyérkockaÜvegesre pirítjuk a hagymát, alaposan megmossuk a c
biokonyha/leves >>>

Köretek Kölesganca: Régebben böjti étel volt. A megmosott kölest fedő alatt,szűrt, tisztított vízben , sóval, borsikafűvel, szerecsendióval puhára párolták. Annyi teljesőrlésű liszttel keverték el, amennyit felvett. Folyamatos keverés mellett addig főzték, míg el nem vált az edény falától. Forró, ol
biokonyha/koret >>>

Hűtő: – minimum havonta takarítsuk- az ételeket mindig lefedve tegyük be- várjuk meg, míg az étel teljesen kihűl- a fagyasztott ételt a hűtőben engedjük ki, így megakadályozzuk az étel megromlását,   megakadályozzuk a baktériumok növekedését Húsvásárlás: – nagyon ügyeljünk a frissességre, óvakodjunk
biokonyha/tanacsok >>>

Szendvicskrémek, pástétomok  Köles szendvicskrém:Hozzávalók: 25 dkg tehéntúró, vagy gomolyatúró, 5 dkg. köles, 2 dl. kefir, só, őrölt                           köménymag, 1 nagy csokor petrezselyem zöld, 6 medvehagyma levélA kölest megmossuk, fél liter sós vízben megfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. A t
biokonyha/pastetom >>>

Sültek, feltétek: Bulgurlabdák: Hozzávalók: 1 csésze bulgur, ½ cs. búzacsíra, fél fej hagyma, 1-1 ek. majoránna, főtt zeller,                        oregano, bazsalikom, 2 ek. kurkuma, 2 ek. felaprított petr. zöld., 2-3 gerezd                        áttört fokhagyma, olajA bulgurt kurkumás vízb
biokonyha/sult >>>





MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>