Mit jelent a citromlé



Hûtõ: – minimum havonta takarítsuk- az ételeket mindig lefedve tegyük be- várjuk meg, míg az étel teljesen kihûl- a fagyasztott ételt a hûtõben engedjük ki, így megakadályozzuk az étel megromlását,   megakadályozzuk a baktériumok növekedését Húsvásárlás: – nagyon ügyeljünk a frissességre, óvakodjunk
biokonyha/tanacsok >>>

Szendvicskrémek, pástétomok  Köles szendvicskrém:Hozzávalók: 25 dkg tehéntúró, vagy gomolyatúró, 5 dkg. köles, 2 dl. kefir, só, õrölt                           köménymag, 1 nagy csokor petrezselyem zöld, 6 medvehagyma levélA kölest megmossuk, fél liter sós vízben megfõzzük, majd hagyjuk kihûlni. A t
biokonyha/pastetom >>>

citromlé, olajMegmossuk a cukkinit, finomra reszeljük és meglocsoljuk citromlével, majd összekeverjük a zabpehellyel és a fûszerekkel. Pár perc állás után annyi lisztet adunk hozzá, hogy formázható masszát kapjunk. Egy vékonyan kiolajozott serpenyõbe evõkanálnyi adagonként tesszük bele a tésztát, az
biokonyha/sult >>>

Íróleves dinnyében Hozzávalók: 2 fél sárgadinnye, 6 dl író, fél citrom leve, csipetnyi õrölt fahéj, 1 kk vágott mentalevél, só, 10dkg cukor, mentalevél a díszítés
gastronomy2/levesek >>>

Pritaminpaprikasaláta (marinált) Hozzávalók:2 kg paradicsompaprika, 3 l víz, 2 csapott ek só, 3-4 gerezd fokhagyma, 6 ek cukor, 10 szem feketebors, 3 ek olaj, 6 ek 20 %-os ecet. Elkészítés:A hibátlan paprikákat megmosom &e
gastronomy2/salatak >>>

  Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Normál táblázat”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5
djbax/skolasz4 >>>

A lipován konyha A lipován halételeknek régóta jó hirük van nálunkfele,noha mi sem szégyenkezhetünk a magyaros halászlé,a puliszkalisztben sült pisztráng és a töltött csuka miatt.M&e
gastronomy3/lipovanetelek >>>

 Karácsonyi édes receptek.  Karácsonyi csillagok recept Hozzávalók: 38 dkg liszt 25 dkg vaj 13 dkg porcukor 1/2 kávéskanál ôrölt fahéj 1 tojás 1/2 csipetnyi sóElkészítés
violet/karacsonyi_receptek >>>

A hennaNagy a különbség a haj és a bõr festésére szolgáló henna minõsége között. A haj festésére szolgáló henna nem alkalmas a bõr festésére, mert nem elég erõs ahhoz, hogy a bõrt me
csajoscuccok/tetko_minden_ >>>





MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>