Mit jelent a burgonyás



Sültek, feltétek: Bulgurlabdák: Hozzávalók: 1 csésze bulgur, ½ cs. búzacsíra, fél fej hagyma, 1-1 ek. majoránna, fõtt zeller,                        oregano, bazsalikom, 2 ek. kurkuma, 2 ek. felaprított petr. zöld., 2-3 gerezd                        áttört fokhagyma, olajA bulgurt kurkumás vízb
biokonyha/sult >>>

Ízletes csülöksült saját levévelHozzávalók: 1db nyers sertéscsülök,2fej vöröshagyma,2db paradicsom,2db paprika,só,bors,fokhagyma,õröltkömény,kötözõ spárga,1ek paradicsom pür&eac
gastronomy2/sertes >>>

 Töltött gulyás (erdélyi étel,kb.200 éves recept)Hozzávalók:2,5 kg birkahús (hasaalja, vagy combja), fél kg leveszöldség, 2 fej hagyma, 10 gerezd fokhagyma, 1 ek egész bors, 2 fej kelkáposzta, 1,2 kg bur
gastronomy2/osimagyar >>>

Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE
tajekoztato/gepkocsi >>>

Márka Vendéglõ 7521 Kaposmérõ, Rákóczi u. 9.Telefon: 06/20-947-9385 Nyitvatartás: Hétfötõl-Vasárnapig:08-20-ig. v:* {behavior:url(#default#VML);} o:* {behavior:url(#default#VML);} w:* {behavior:url(#default
markavendeglo/hazias_izek >>>

Segédlet az ételek kiválasztásáhozItalok Megfelelõ: szénsavmentes ásványvíz, csapvíz, gyümölcstea, feketetea, kávé.Kis mennyiségben megfelelõ: frissen préselt gyümölcs, és z&u
gyomornelkul/etelek_kivalasztasa >>>

burgonyás étel, rizses étel, húsos étel, köret, fõzelék, saláta, sütemény, sütés nélküli édesség, egytál étel, egyébhozzávaló mennyiségek, és elkészítésének receptjebeküldõ neve, /lehet fantázia név is/e-mail cím,/kapcsolat fentartása miatt, ezt nem tesszük nyílvánossá!/
hasznaltrucik/recept_verseny >>>

Halhatatlan halak  Ez egy halposzt. Gyengébb idegzetûek és halellenes beállítottságúak számára 12 éven aluli személyek felügyelete ajánlott… Alábbiakban az újraindult Magyar K
bmhorgasz/halhatatlanhalak >>>





MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>