Mit jelent a burgonya



burgonya, Olimpia lucerna) éppúgy szerepelnek, mint régi, klasszikus, ellenálló fajták (Bánkúti 1201 búza). Folyamatosan tanulunk, módszereket próbálunk ki, tökéletesítünk illetve vetünk
ketkuvik/szantofoldi_novenytermesztes >>>

burgonya-megbeszélések (2012. március 1-2.; 2012. augusztus 8. Gödöllő). Kísérletek, tudományos vizsgálatok2010-től veszünk részt a Debreceni Egyetem vizsgálatában: évente küldünk zölds&ea
ketkuvik/tortenet >>>

burgonya, lekvárok, körte) segítettük a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Fejér megyei helyi csoportja által szervezett négyhetes elzamajori madarász- és gyűrűzőtábort. 2010-ben a din
ketkuvik/termeszetvedelem >>>

burgonya héjastól (csak, ha bio!!!), ízlés                       szerint só, 1 db. közepes hagyma, olívaolaj, pirított teljesőrlésű zsemle-, vagy                       kenyérkockaÜvegesre pirítjuk a hagymát, alaposan megmossuk a cukkinit, héjasan karikára vágjuk. A burgonyával ugyanezt tesszük, hozz
biokonyha/leves >>>

burgonya, 3 ek. hajdinaliszt, 2 tojás, 10 dkg. pulykamellsonka, egy                       kevés törött bors, só, olaj a sütéshezA bioburgonyát héjában megfőzzük, megtisztítjuk és még melegen áttörjük. Elkeverjük a hajdinaliszttel, 2 tojás sárgájával, 10 dkg. apróra vágott, vagy darált sonkával, törö
biokonyha/koret >>>

burgonya, 1 fej vöröshagyma, 1dl. olívaolaj,                      majoránna, vagy borsikafű, sóA karfiolt megfőzzük és összenyomkodjuk a főtt burgonyával. A hagymát megdinszteljük és a fűszerekkel együtt hozzákeverjük a karfiolhoz és burgonyához, ízlés szerint megsózzuk, majd az olajat fokozatosan a
biokonyha/pastetom >>>

burgonya, 2 nagy fej vöröshagyma, 2 fej fokhagyma, 8 ek.őrölt dió,                       8 ek. olíva olaj, petrezselyemzöld, só, kis olaj A burgonyát lereszeljük, a hagymákat apróra vágjuk, összedolgozzuk a többi anyaggal. Kb. fél óráig hagyjuk állni, majd formázzuk, és tepsiben kisütjük.   Krumplif
biokonyha/sult >>>

burgonya: Hozzávalók: 20 dkg. mangalicasonka, 50 dkg. bio burgonya, 3 tojássárgája, 5 dkg. növ.                      margarin, 2-3 dkg. zsírszegény sajt, só, 1 kanál zabkorpa, joghurtEgy tűzálló tálat vajjal kikenünk és zabkorpával meghintünk. A tál alját kirakjuk héjában főtt, tisztított, vékony ka
biokonyha/mangalica >>>

burgonya és zöldség körettelRákóczi túros lepény***Éjfélkor: Töltött káposzta, fasírtgolyócskák, főtt virsli, tormával, mustárral, friss házikenyérrel!csak 1200Ft/főA r
bojtarcsarda/bankett >>>





MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>