Mit jelent a botmixer



botmixer/ és üvegekbe töltve /az üveg tetejét ki kell forralni és úgy rá csavarni/ 2x sterilizáljuk.Fazékba vizet töltünk úgy 3/4 -ig érjen a víz az üvegeknek.1 óra 100 fokon48 óra m&uac
hutonelkul/zoldsegek_eltevese_uvegbe >>>

botmixer segítségével leturmixoljuk. Átszûrjük és már lehet is fogyasztani. Tálaláskor reszelt füstölt sajtot,vagy tejfölt,esetleg burgonyagombócokat ajánlok hozzá. Zuppa di fagioli (Toszkán
gastronomy2/levesek >>>

botmixerrel áttörjük,ha jól dolgoztunk egy sûrû masszát kapunk.Hozzáadjuk a fûszerekbõl külön felfõzött kivonatot,majd az után az imént kivett almakockákat,beállítjuk sûrûségét,itt még borral
gastronomy2/kacsa >>>

botmixerrel. mixmixmximixmix). és tadámm! Idd meg! Ugye milyen finom. Akkor, most hogy megittad elárulhatom. hogy saját találmány. ;D + tökjó melegen. *-*Mûûvészkedj. =]Nyugi, nem szállt meg a totális hülyeség. xD
i-vani/summer >>>

botmixerrel pépesítjük. Aki szereti, ne turmixolja le teljesen, hanem hagyj kicsit darabosra, így igazi rusztikus sütõtökleves lesz az eredmény. Egy csipet sóval és õrölt fekete borssal ízesítjük, keverünk hozz&
rikioldal/receptek >>>

botmixerrel – vagy turmixgépben – pépesítjük. (Ha kell, adunk hozzá vizet, hogy a mártás kellõ sûrûségû legyen.)
Végül a szószt és a húst a serpenyõben összemelegítjük és párolt rizzsel tálaljuk.

Kacsa confit

2 db kacsacomb,
2 nagy marék só,
6 duci gerezd fokhagyma,
néhány friss kakukkfû
umargareta/receptek >>>

CSIRKEMÁJAS PALACSINTASokáig azt hittem, hogy a palacsinta egy kizárólag édes étel és csakis desszertként fogyasztottam családommal együtt. Hallottam ugyan, hogy létezik húsos palacsinta és egyéb s&oacute
konyhatunder/foetelek >>>

botmixer megcsak szétkenné ezt a pici adagot.   2010-05-03.Már elég rég írtam. Sütõtökpüré – ez a bolti- jelenleg nem kapható sütõtök, krumpli+répa, répapüré (hasonlóan mint a
babaebed/naprol_napra >>>

botmixerrel leturmixolom, ha lágyabb állagot szeretnénk át is szûröm egy szitán. A tejszínt hozzákeverem, még egyszer megforralom. Narancslével, citromlével lehet savanyítani rajta. Tálaláskor balzsamecetkrémmel díszítem.                              TOKAJI ÕSZIBARACK KRÉMLEVES Hozzávalók: 1 õszi
szoszke49/karacsony >>>





MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>