Mit jelent a anyó



Normális voltam egészen addig, míg nem találkoztam ezekkel az idiótákkal, akiket a barátaimnak hívok! :D ~~~  Lehet hogy a pokolra kerülök, de legalább az összes barátom is ott lesz :D ~~~ A bar&
szerelmesidezetekversek/dojjica_oldala >>>

.KÖSZÖNTELEK HONLAPOMON! Bemutatkozás:Én egy 23 éves srác vagyok! Alapjába véve én egy kedves, aranyos, õszinte, nagyon ragaszkodó, nagy szívvel rendelkezõ, kötõdõ, gondoskodó, jószívû srác
josi/josi >>>

A Hastánc története: A hastánc valószínûleg a világ legrégebben ismert és feljegyzett táncformáiból alakult ki. Az ókori Egyiptomban és a sumérok földjén már találtak ol
hastanc2/hastanc_tortenete >>>

Sziasztok! Ezt az oldalt azért csináltam, hogy segítséget nyújthassak a hasonló érdeklõdésû embereknek, mint én vagyok.Nagyon sokat tanultam könyvekbõl, neves természetgyógyászoktól, orvosoktól, dietetikusoktól és az élettõl.Azért szeretem ezt a tudományt, mert minden nap ad valami újat, ezért folya
biokonyha/babuci1 >>>

Levesek Cukkini leves: Hozzávalók: 4 db. kb. 20cm-es cukkini, 4 db. újburgonya héjastól (csak, ha bio!!!), ízlés                       szerint só, 1 db. közepes hagyma, olívaolaj, pirított teljesõrlésû zsemle-, vagy                       kenyérkockaÜvegesre pirítjuk a hagymát, alaposan megmossuk a c
biokonyha/leves >>>

Köretek Kölesganca: Régebben böjti étel volt. A megmosott kölest fedõ alatt,szûrt, tisztított vízben , sóval, borsikafûvel, szerecsendióval puhára párolták. Annyi teljesõrlésû liszttel keverték el, amennyit felvett. Folyamatos keverés mellett addig fõzték, míg el nem vált az edény falától. Forró, ol
biokonyha/koret >>>

Hûtõ: – minimum havonta takarítsuk- az ételeket mindig lefedve tegyük be- várjuk meg, míg az étel teljesen kihûl- a fagyasztott ételt a hûtõben engedjük ki, így megakadályozzuk az étel megromlását,   megakadályozzuk a baktériumok növekedését Húsvásárlás: – nagyon ügyeljünk a frissességre, óvakodjunk
biokonyha/tanacsok >>>

 Az ezüst õsidõk óta alkalmazott nemes fém. Az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen nyomelem, jótékony hatásait már az ókori görögök és rómaiak is hasznosí
ezustkolloid/ezust >>>

Sültek, feltétek: Bulgurlabdák: Hozzávalók: 1 csésze bulgur, ½ cs. búzacsíra, fél fej hagyma, 1-1 ek. majoránna, fõtt zeller,                        oregano, bazsalikom, 2 ek. kurkuma, 2 ek. felaprított petr. zöld., 2-3 gerezd                        áttört fokhagyma, olajA bulgurt kurkumás vízb
biokonyha/sult >>>





MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>