Mit jelent a Szerecsen



Környezet- és természetvédelem Környezetünk védelméért már maga az ökológiai gazdálkodás is sokat tesz, hiszen nem mûtrágyázunk, nem használunk szintetikus vegyszereket. Emellett szedj
ketkuvik/termeszetvedelem >>>

Levesek Cukkini leves: Hozzávalók: 4 db. kb. 20cm-es cukkini, 4 db. újburgonya héjastól (csak, ha bio!!!), ízlés                       szerint só, 1 db. közepes hagyma, olívaolaj, pirított teljesõrlésû zsemle-, vagy                       kenyérkockaÜvegesre pirítjuk a hagymát, alaposan megmossuk a c
biokonyha/leves >>>

Köretek Kölesganca: Régebben böjti étel volt. A megmosott kölest fedõ alatt,szûrt, tisztított vízben , sóval, borsikafûvel, szerecsendióval puhára párolták. Annyi teljesõrlésû liszttel keverték el, amennyit felvett. Folyamatos keverés mellett addig fõzték, míg el nem vált az edény falától. Forró, ol
biokonyha/koret >>>

Sültek, feltétek: Bulgurlabdák: Hozzávalók: 1 csésze bulgur, ½ cs. búzacsíra, fél fej hagyma, 1-1 ek. majoránna, fõtt zeller,                        oregano, bazsalikom, 2 ek. kurkuma, 2 ek. felaprított petr. zöld., 2-3 gerezd                        áttört fokhagyma, olajA bulgurt kurkumás vízb
biokonyha/sult >>>

Mangalica Ropogós oldalas egyben sütve: Hozzávalók: 1 kg. mangalica oldalas, 1 ek. méz, 0.5 l zöldséglé, 1 fej hagyma, 10 dkg.                      mangalica szalonna (ha lehet, mangalica-bacon legyen), 3 gerezd fokhagymaAz oldalast alaposan megmosom, akkora darabokra vágom, amekkora a tepsim hossza
biokonyha/mangalica >>>

Szerecsendió • Tea, zöld • Tea, mate • Tea, robois • Apró bojtorján • Aranyvesszõ • Cickafark • Citromfû • Csarab • Fecskefû • Fehér fagyöngy • Fehérüröm • Fûzfakéreg • Homo
olimpiqstemxcell/flavin7 >>>

Szerecsendió Általános használata: levesek, fõzelékek, húsételek, halak, gomba, töltelékek, sajtok, saláták, mártások Gyógyhatás: gyomorerõsítõ Fûszerként használt n&oum
gastronomy/gyogyitofuszerek2 >>>

Íróleves dinnyében Hozzávalók: 2 fél sárgadinnye, 6 dl író, fél citrom leve, csipetnyi õrölt fahéj, 1 kk vágott mentalevél, só, 10dkg cukor, mentalevél a díszítés
gastronomy2/levesek >>>

Kasztíliai bárányHozzávalók:0,5kg bárányhús,1szál póréhagyma,25dkg.kelbimbó,25dkg vöröshagyma, 3db paradicsom,50dkg gomba,2ek.olaj,1dl.vörösbor,só,bors,rozmaringElkészít&eacut
gastronomy2/juh >>>





MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>