Mit jelent a Semlye



       Hal tormával   A halat szépen megtisztitsd és forró sós vizben megfõzd.Ebbe a vizbe bele kell még tenni frissvajat, fûszert, vöröshagymát, finomra vágott sárga-répát
gastronomy3/100evesszakacskonyv2 >>>

  Bemutatkozás – az én kis üzletem   Ha valami olcsó és gyorsan elkészített finomságra vágysz,akkor térj be hozzám, szeretettel várlak !  5 perc alatt frissen sütött &n
idesussgyor/bemutatkozas >>>

Paradicsom A paradicsom is annyi más hasznos konyhakerti növényünkhöz hasonlóan Amerikából került hozzánk. Ezt a növényt már az i. e. az 5. században termesztették Peruban és Mexikóban. Ma
gastronomy3/nemetosztrakhatasok2 >>>

Kaszás lé. Egy négy literes fazékba tegyünk három liter vizet és a vizbe rakjunk egy kilo fris disznóhust, az "tarjából" vagy a lábszár részébõl, a hust vagdaljuk fel porcziokba a vizbe, tegy&
gastronomy3/erdelyireceptek >>>

Klubtagok: Bödök Lóránt 3.kyuKovács Patrik 3.kyuDorn Erik 6.kyuKovács Denisz 7.kyu – gyerekCserepes Zoltán 8.kyu – gyerek Zsemlye Dávid 9.kyu – gyerekHorváth Mónika 10.kyu – gyerek Gyõri Gergõ Bence 10.kyu – gyerek Benyó M
seishin-nemesocsa/klubtagok >>>

v:* {behavior:url(#default#VML);} o:* {behavior:url(#default#VML);} w:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExp
seishin-nemesocsa/klubrol >>>

Nemesócsai klub:        Cserepes Zoltán 2*1.hely   2*3.hely Zsemlye Dávid       Gyõri Gergõ Bence 2*1.hely 2.hely 3.hely Kovács Dennis 2*1.hely 2*2.hely 3.hely D
seishin-nemesocsa/pontverseny >>>

Ápolási kezelési utasítások:1.Az javaslom,hogy hetente egyszer langyos vizzel mossal át.2.A hajat sok hajbalzsammal vagy hajkondiciónálóval összekevert samponnal mossa,úgy hogy nagy copfot kell a hajól késziteni
haj/hoilleszteshez_olcso_hajak >>>





MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>